bent u nog geen lid
meld u hier aan!

Bouw je eigen praalwagen!

Altijd al willen meeklussen aan de Grote Optocht op 3 oktober?

Ben je inventief, creatief en heb je niet twee linkerhanden?

 

Trommel dan je straat, werk, school, familie of sportclub op en ontwerp je eigen praalwagen!

 

De 3 October Vereeniging nodigt vriendenclubs, bedrijfsafdelingen, families, straten, wijken en andere sociale dwarsverbanden uit om deel te nemen aan de Praalwagenontwerpwedstrijd voor de Grote Optocht op dinsdag 3 oktober.  

 

Het mooiste, origineelste en best uitvoerbare ontwerp zal daadwerkelijk worden gebouwd en geschikt gemaakt voor deelname aan de Grote Optocht op dinsdag 3 oktober 2017. Het winnende team zal als figurant met de eigen  Praalwagen deelnemen aan deze optocht.

 

Inschrijven voor de Praalwagenontwerpwedstrijd 2017 kan als volgt:

  • Inschrijvingen dienen uiterlijk zaterdag 29 april 2017 (24.00 uur) binnen te zijn via onze website 3october.nl/praalwagen
  • Een geschikte inzending bestaat uit een (full colour) tekening op maximaal A3 formaat, een zogeheten artist impression.
  • De tekening is voorzien van een korte schriftelijke toelichting (in maximaal 300 woorden) met omschrijving van zowel de praalwagen als de bijbehorende figuranten.
  • Dit jaar vragen wij u een Leidse Carrrrnavalswagen te bouwen, die past in het thema voor 2017: Parade Royale. Verzin de mooiste, gekste, bontste carnavalswagen die past in deze Optocht van Parades en krijg de kans om Leiden te verbazen met uw creatie. Alaaf!
  • Lees onderstaande voorwaarden en vul dit formulier in.
Inschrijfformulier Praalwagen Ontwerpwedstrijd
Gymsport: Winnaar Praalwagenontwerpwedstrijd 2016!!

Gymsport Leiden won de wedstrijd met het ontwerp ‘Leiden Ont-Span-Je’. Zij stelden voor om een actieve praalwagen te bouwen met wel dertig figuranten op trampolines en rekstokken in een nagebouwde historische burcht. De jury vond de combinatie met de historische burcht mooi gevonden en ziet in het ontwerp ‘de vrucht van de samenwerking van de vijf nog maar net gefuseerde gymnastiekverenigingen’. Nog deze maand zal de vaste praalwagenbouwer van de 3 October Vereeniging samen met de winnaars het verdere ontwerp en de bouw van de praalwagen gaan ontwikkelen. Tijdens de Grote Optocht op 3 oktober doet het team van Gymsport Leiden als eerste winnaar van de Praalwagenontwerpwedstrijd mee!

 

Lees hier over de andere deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Service Punt

De Foyer van de Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, Leiden

 

Opening:

Zaterdag 2 september 2017

 Secretariaat
Postbus 32014
2303 DA Leiden
071 532 47 24
di en do van 10:00 tot 13:00
secretariaat@3october.nl
Ledenadministratie
Antwoordnummer 10411
2300 WB Leiden
071 532 47 24
ledenadministratie@3october.nl
Ledenadministratie
Postbus 32014
2303 DA Leiden