Kaartuitgifte Seniorenvoorstelling

18 September

date_range18 September

access_time11:00 tot 13:00

placeStadsgehoorzaal (kaart)

Haal uw gratis kaarten op voor de muzikale voorstelling voor senioren. Uitsluitend voor leden van de 3 October Vereeniging.

Kaartuitgifte Seniorenvoorstelling
Jan Keizer & Annie Schilder

Op zondag 1 oktober vindt in de Stadsgehoorzaal de jaarlijkse muzikale voorstelling voor senioren plaats. Dit jaar met een optreden van Jan Keizer en Annie Schilder!

Voor deze voorstelling dient u in het bezit te zijn van een toegangskaart. Wilt u kaarten voor deze voorstelling? Kom naar de uitgifte op 18 september en neem uw ledenpas 2017 mee. Er zijn 800 plaatsen in de Stadsgehoorzaal. Per pas maximaal 2 toegangskaarten.

Om teleurstellingen te voorkomen: PER PAS maximaal 2 toegangskaarten en PER PERSOON maximaal 2 pasjes. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open en worden nummertjes verstrekt.

 • Is de seniorenvoorstelling voor iedereen? add

  De voorstelling is uitsluitend voor leden van de 3 October Vereeniging.
  Vergeet uw ledenpas en toegangskaarten niet! 

 • Hoeveel kaarten voor de seniorenvoorstelling krijg ik op mijn ledenpas? add

  Op iedere ledenpas krijgt u twee toegangskaarten, zolang de voorraad strekt.

 • Met hoeveel pasjes tegelijk kan ik kaarten ophalen voor de seniorenvoorstelling? add

  Om teleurstellingen te voorkomen, delen we maximaal vier kaarten uit per persoon. Het heeft dus geen zin meer dan twee pasjes mee te nemen.

Kijk voor meer antwoorden op de contactpagina

Kaartuitgifte Seniorenvoorstelling wordt mogelijk gemaakt door de Commissie Evenementen

Op 3 oktober herdenken we niet alleen het beleg en ontzet van Leiden, we vieren het ook! Met een verscheidenheid aan evenementen en activiteiten voor jong en oud op het gebied van sport, muziek, cultuur en spektakel. Waar de herdenkingsactiviteiten vaak al jaren op het programma staan, bedenkt de Commissie Evenementen regelmatig nieuwe onderdelen. Maar de succesnummers, zoals de muzikale voorstelling voor senioren, de feestelijke tour langs instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking en de voorstelling voor zieke kinderen in het LUMC, komen natuurlijk ieder jaar terug.

Lees verder over de commissie en de 3 October Vereeniging
Kaartuitgifte Seniorenvoorstelling vindt plaats bij Stadsgehoorzaalfile_download Gehele plattegrond en programma (PDF)
Naar het programma