Nostalgische kermis

2
oktober
date_range 2 oktober
access_time 13:30 tot 21:00
place Pieterskerkplein
Nostalgie op het Pieterskerkplein - de tijd van toen keert terug!

Zwieren en zwaaien, ook voor de kleintjes

Op het Pieterskerkplein is ook dit jaar de nostalgische kermis te vinden. De attracties zijn voor alle leeftijden. De Zwanenmolen, waarin je kunt zwaaien naar papa en mama. Of je maakt een ritje met opa en oma in de Rupsbaan. Verder zijn er nog diverse andere leuke attracties. Rondom de kermis zijn gezellige drinkgelegenheden waar je ook kunt genieten van een lekkere oliebol, suikerspin, of zuurstok.

Voor dit jaar gelden er aangepaste tijden voor de nostalgische kermis. De tijden zijn als volgt:
2 oktober: 13.30 – 21.00
3 oktober: 13.00 – 21.00
4 oktober: 09.00 – 21.00

Doorstroomlocatie
De kermis betreft een doorstroomlocatie en er zal volgens de huidige regels enkel worden toegezien (en gehandhaafd) op het maximaal aantal toegestane bezoekers binnen het kermisterrein. Dit maximale aantal zal worden bepaald aan de hand van de totale oppervlakte van het gehele kermisterrein. Het kermisterrein zal wel omheind worden met hekwerk om de in- en uitgaande bezoekersstromen te kunnen reguleren.

 

Voorbehoud
Alle evenementen zijn dit jaar onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Voor sommige evenementen geldt dat u een coronatoegangsbewijs moet kunnen laten zien. Houd voor actueel nieuws en informatie over het programma de 3 oktober-app, social media en de website www.3october.nl in de gaten.