Seniorenvoorstelling

25
september
date_range 25 september
access_time 13:30 tot 15:45
place Stadsgehoorzaal
De 3 October Vereeniging organiseert een muzikale voorstelling voor de 'oudere jongeren' met een gevarieerd programma.

Een feest voor de oudere jongeren

Wat dacht u van onze Leidse zanger Luciano Vermeer. Misschien kent u hem al, of herkent u hem als broer van Mart Hoogkamer. Hij is jong maar weet precies wat hij wil: zingen! Hij heeft al bij zijn oudere broer als support act in Rotterdam Ahoy opgetreden. Een volkszanger in hart en nieren. Opgegroeid in de Leidse Kooi, is het Nederlandstalige lied hem met de paplepel ingegoten. Dat belooft een leuke start van de middag.

Daarna staat Stefan Mondial op de bühne. Voor de liefhebbers van het Leids Festival van het Levenslied is hij een bekende na zijn deelname in 2021. Sinds de jaren 90 heeft hij veel optredens gegeven en is ook geen onbekende bij Veronica, Hollands got Talent, Mooi weer de Leeuw en vele andere programma’s. Onlangs heeft hij een nieuwe singel opgenomen in de Leidse Schouwburg.

We sluiten de middag spetterend af met een van Nederlands meest veelzijdige operazangeres: Francis van Broekhuizen. Zij is een graag geziene gast in theater- en televisieprogramma’s en in dit theaterseizoen van 2021-2022 speelt ze de rol van Moeder Overste uit “The Sound of Music”, waarschijnlijk de meest bekeken film ooit. Dat belooft heerlijk met elkaar meezingen.


De kaarten voor de Seniorenvoorstelling kunt u vanaf 10 september bij de Rijdende Geus ophalen, zolang de voorraad strekt.

Uitsluitend voor leden:

  • 1 kaart per lid,
  • 2 kaarten voor duoleden

Kijk hier waar de Rijdende Geus staat op woensdagen en zaterdagen in september.