Voorstelling voor senioren

2
oktober
date_range 2 oktober
access_time 14:00 tot 16:00
place Stadsgehoorzaal
De Seniorenvoorstelling is een exclusief voordeel voor leden van de 3 October Vereeniging. Kaartuitgifte verloopt vanaf woensdag 8 september 12.30 via de Rijdende Geus.

Een feest voor de oudere jongeren

Voor dit evenement geldt dat u een coronatoegangsbewijs moet tonen. Daarover kunt u hieronder bij de FAQ meer lezen.

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar het seniorenconcert niet op de agenda. 
Nou ja, senioren…. Voor de oudere jongeren 😊 

We beginnen deze middag met het levenslied door een spetterend optreden van onze bekende Nederlandse zangeres  Samantha Steenwijk  

Tijdens de pauze treedt voor u op onze eigen Leidse vrolijke noot voor ieder evenement “De Slechte Band”.
Lekker meezingen dus.
  

En dan sluiten we deze geweldige middag af met heerlijke Abba-liedjes van de groep Back to Waterloo.   

Wij hopen dat de zaal vol zit en wensen u alvast een heerlijke meezingmiddag. 


De kaarten voor de Seniorenvoorstelling kunt u bij de Rijdende Geus ophalen, zolang de voorraad strekt.

Neem de brief mee die u toegezonden is met het magazine 1574. Daarop staat uw lidmaatschapsnummer. Dat heeft u nodig om uw kaart op te halen.

Uitsluitend voor leden:

  • 1 kaart per lid,
  • 2 kaarten voor duoleden

Kijk hier waar de Rijdende Geus staat op woensdagen en zaterdagen in september.


Voorbehoud
Alle evenementen zijn dit jaar onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Houd voor actueel nieuws en informatie over het programma de 3 oktober-app, social media en de website www.3october.nl in de gaten.

Wat is een coronatoegangsbewijs?

Ga je naar een evenement waarvoor je een coronatoegangsbewijs nodig hebt?

Regel op één van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs:

  1. Vaccinatiebewijs: volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Ben je op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is je vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig.
  2. Herstelbewijs van een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en max. 180 dagen geleden.
  3. Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Hoe werkt het??

Stap 1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store. Je kunt in de app maximaal één coronabewijs per persoon laten zien. Heb je geen smartphone? Of wil je je coronabewijs liever op papier? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.

Stap 2: Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl

  1. Vaccinatiebewijs uploaden

Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl. Log in met je DigiD. De vaccinatiegegevens worden automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven) en de GGD. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl.

  1. Herstelbewijs uploaden

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD een digitaal herstelbewijs af. Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl. Log in met uw DigiD. De gegevens van jouw herstelbewijs worden automatisch opgehaald bij de GGD. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of op de website CoronaCheck.nl. De uitslag van een serologische coronatest kan niet gebruikt worden als herstelbewijs in CoronaCheck.

  1. Negatieve testuitslag uploaden

Maak een afspraak voor een coronatest bij een testlocatie op Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor je bezoek bent getest. Je krijgt binnen 1 uur de uitslag. Ben je negatief getest? Vul de ophaalcode van uw negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl. Test je positief op corona? Dan kun je niet naar het evenement en ga je in isolatie.

Stap 3: Laat QR-code scannen bij ingang evenement

De CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl maakt automatisch jouw coronabewijs in de vorm van een QR-code. Deze QR-code laat je scannen bij de ingang van het evenement. Bij een groen scherm heb je een geldig coronatoegangsbewijs. 

Stap 4: Naar binnen met legitimatiebewijs

Vergeet bij een bezoek jouw legitimatiebewijs niet. De persoon bij de ingang vergelijkt de gegevens van het legitimatiebewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook jouw ticket zien als dat voor een bepaald evenement nodig is. Dan mag je naar binnen.

PS Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.

 

coronaregels 14sept21

De Slechte Band
Abba tributeband "Back to Waterloo"
Samantha Steenwijk