Opening Servicepunt

31 augustus

date_range31 augustus

access_time13:00 tot 13:30

placeStadsgehoorzaal, Breestraat (kaart)

Drie oktober komt steeds dichterbij! Op zaterdag 31 augustus openen we ons Servicepunt. Kom kijken. Kun je daarna meteen het Servicepunt en onze nieuwste rood-witte gadgets bewonderen.

Opening Servicepunt
Feestelijke opening van het Servicepunt

Zaterdag 31 augustus, om 13.00 uur, opent onze voorzitter Rik Kamps het Servicepunt officieel. Iedereen is welkom om daarbij aanwezig te zijn! Wekenlang hebben de Joffers, ons Servicepunt-team, zich voorbereid op het nieuwe 3 oktoberseizoen. De mooiste gadgets zijn ingekocht en er is alles aan gedaan om het Servicepunt er weer piekfijn uit te laten zien. 


De opening vindt plaats voor de deuren van de Stadsgehoorzaal, in de Breestraat. Er is een optreden van DC Dance en er staat een drankje klaar. Direct daarna is ons Servicepunt geopend. Je kunt er terecht met vragen over het lidmaatschap en je kunt er rood-witte gadgets kopen.


Over het Servicepunt 

Van 1 september tot en met 2 oktober kun je op woensdagen en zaterdagen terecht bij ons Servicepunt in de foyer van de Stadsgehoorzaal. De openingstijden zijn van 10 uur tot en met 16.30 uur. In het Servicepunt is iedereen welkom: leden van onze Vereeniging, (nog)niet-leden en alle andere bezoekers. 

Bij de Joffers van de 3 October Vereeniging kun je terecht voor kaarten voor onze evenementen en leuke 3 oktoberartikelen. Daarnaast kun je in het Servicepunt lid worden, je adres wijzigen, of je lidmaatschap aanpassen.

Opening Servicepunt wordt mogelijk gemaakt door de Commissie De Joffers

Samen met de PR-commissie zorgen de Joffers voor het Servicepunt van de Vereeniging in de Stadsgehoorzaal: onze tijdelijke huiskamer waar iedereen terecht kan met vragen over Leidens Ontzet en de Vereeniging én de tofste rood-witte gadgets kan kopen. De joffers zijn uitsluitend vrouwelijke commissarissen.

Lees verder over de commissie en de 3 October Vereeniging
Opening Servicepunt vindt plaats bij Stadsgehoorzaal, Breestraatfile_download Gehele plattegrond en programma (PDF)
Naar het programma