Steun ons

Steun ons
Leidens Ontzet zouden we nooit zo groots kunnen vieren zonder de steun van onze zakelijke vrienden en sponsoren uit de regio. We zijn dan ook verheugd al jaren te kunnen rekenen op de steun van het bedrijfsleven om zo het Leidens Ontzet ook in de toekomst te organiseren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het Feest der Feesten te steunen:

  • De Geuzen van Boisot. De Stichting Geuzen van Boisot bestaat uit een aantal (maximaal 15) grote ondernemingen uit de Leidse regio dat zich langdurig heeft verbonden om jaarlijks een aanzienlijk vast bedrag beschikbaar te stellen waarmee bijzondere projecten die met Leidens Ontzet te maken hebben, gefinancierd kunnen worden. Lees hier meer
  • Het 3 October Gilde. Het Gilde ondersteunt de viering en herdenking van het Ontzet van Leiden op specifieke onderdelen. Het Gilde betaalt bijvoorbeeld de Grote Hutspotmaaltijd voor de bevolking op 2 oktober. Deelnemers aan het Gilde maken dit mogelijk door een symbolische bijdrage van 310 (drie tien) euro per jaar. Lees hier meer
  • Sponsoring van live uitzending, magazine en meer. U kunt ook kiezen uw steun voor Leidens Ontzet zichtbaar te maken door te adverteren in de live uitzending, in het speciale magazine, achter op de Rijdende Geus of in onze 3 Oktober app. U bent dan in beeld bij onze 17.250 leden of zelfs in heel Leiden en omstreken!
    Hieronder meer informatie over deze mogelijkheden, of download direct onze brochure

Uw eigen reclamespot tijdens de live uitzending

Na het succes van vorig jaar, is het plan ook dit jaar 36 uur lang op YouTube en tv verslag te doen van de viering en herdenking van 3 oktober. De precieze inhoud houden we nog even geheim. Maar er zal zeker net zo’n succesnummer bij zitten als vorig jaar de 3 October Pubquiz was. En ook zullen we de Herdenkingsdienst en andere programma-onderdelen uitzenden, zodat men eventueel in pyjama naar de reveille kan. Met een reclamespot kunt u uw steun aan Leidens Ontzet laten zien. Wij hebben verschillende prijzen voor verschillende advertenties: van 497 euro tot 1574 euro excl btw.
Download de brochure voor alle mogelijkheden en prijzen

Een schitterende advertentie in een glossy magazine

Aanleveren voor het magazine is helaas niet meer mogelijk. Had u wel interesse? Meld u dan aan voor 2022!

Ieder jaar brengt de Vereeniging de Feestwijzer uit: hét programmaboekje met alle activiteiten tijdens Leidens Ontzet. Dit jaar doen we het anders!
Dit jaar is het namelijk een lustrumjaar: het is 27 x 5 jaar geleden dat de Vereeniging (in 1886 dus) werd opgericht. Dat is reden om uit te pakken met een prachtig magazine die vele Leidenaren nog lang zullen gaan bewaren.
Het welbekende feestprogramma zullen we als losse inleg bij het magazine gaan doen, zodat het makkelijk in de binnenzak mee kan het feestgedruis in.
Als ondernemer kunt u schitteren in dit magazine met advertenties in verschillende formaten. Adverteren kan al vanaf 237 euro excl btw.
In onze brochure vindt u alle mogelijkheden en prijzen

Bedrijfslogo achterop de Rijdende Geus

Onder de noemer ‘3 October in de buurt’ gaan we de Leidse straten en buurten in. Van begin september tot aan Leidens Ontzet zijn we op pad. We gaan heel Leiden langs en telkens staan we op een plein, in een park of andere grote ruimte met onze Rijdende Geus. Uw steun aan de Rijdende Geus kunt u aan heel Leiden laten zien met uw bedrijfslogo. Met een full colour logo van 40 x 40 cm à € 497,00, of 80 x 40 cm à € 994,00 trekt u de aandacht!
Meer informatie vindt u in onze brochure

Uw naam of kortingsactie in onze 3 Oktober-app

In onze 3 Oktober-app zetten we ook graag onze sponsoren in het zonnetje. Wij vermelden u met een korte tekst en verwijzing naar uw website. We raden u aan een kortingsactie op te nemen, waardoor u nog meer bezoekers naar uw winkel/locaties trekt. Adverteren doet u voor € 247,00

Voor deze en andere mogelijkheden: een mailtje voldoet

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden? Of benieuwd of we nog meer mogelijkheden hebben? Stuur een kort mailtje naar ikdoemee@3october.nl met uw vraag/aanbod en hoe & wanneer we u het beste kunnen bereiken, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Leidens Ontzet steunen als privépersoon kan natuurlijk ook!

Word net als duizenden andere enthousiastelingen lid van de 3 October Vereeniging of steun ons met een schenking. Lees meer hierover:

Tip: de 3 October Vereeniging is een ‘algemeen nut beogende instelling’ (ANBI). Dit betekent dat we geen belasting hoeven te betalen over nalatenschappen of schenkingen. Je geld wordt dus helemaal gebruikt om ons werk te steunen! Bovendien kun je als lid of donateur zelf je gift aan de Vereeniging aftrekken van de inkomstenbelasting. Ons RSIN/fiscaalnummer in het ANBI-register is: 802356576