Sponsoring met advertenties

Sponsoring met advertenties
Zoals vele verenigingen kan ook de 3 October Vereeniging niet zonder de steun van vele bedrijven en organisaties. Juist deze steun maakt vele leuke zaken mogelijk: bezoek aan verpleeg- en rusthuizen, het massaal genieten van de hutspotmaaltijd en het uitbrengen van onze 3 oktober-app.

Veel sponsoren steunen omdat ze Leidens Ontzet en de Vereeniging een warm (Leids) hart toedragen. Andere sponsoren steunen omdat zij hiermee onze ruim 17.250 leden en vaak nog veel meer feestvierders bereiken en hun naam gekoppeld wordt met dit fantastische feest en traditie.

Wat de reden voor je steun ook mag zijn, wij bieden je verschillende mogelijkheden!

Uw eigen reclamespot tijdens de live uitzending

Na het succes van vorig jaar, is het plan ook dit jaar 36 uur lang op YouTube en tv verslag te doen van de viering en herdenking van 3 oktober. De precieze inhoud houden we nog even geheim. Maar er zal zeker net zo’n succesnummer bij zitten als vorig jaar de 3 October Pubquiz was. En ook zullen we de Herdenkingsdienst en andere programma-onderdelen uitzenden, zodat men eventueel in pyjama naar de reveille kan. Met een reclamespot kunt u uw steun aan Leidens Ontzet laten zien. Wij hebben verschillende prijzen voor verschillende advertenties: van 497 euro tot 1574 euro excl btw.
Download de brochure voor alle mogelijkheden en prijzen

Een schitterende advertentie in een glossy magazine

Aanleveren voor het magazine is helaas niet meer mogelijk. Had u wel interesse? Meld u dan aan voor 2022!

Ieder jaar brengt de Vereeniging de Feestwijzer uit: hét programmaboekje met alle activiteiten tijdens Leidens Ontzet. Dit jaar doen we het anders! Dit jaar is het namelijk een lustrumjaar: het is 27 x 5 jaar geleden dat de Vereeniging (in 1886 dus) werd opgericht. Dat is reden om uit te pakken met een prachtig magazine die vele Leidenaren nog lang zullen gaan bewaren. Het welbekende feestprogramma zullen we als losse inleg bij het magazine gaan doen, zodat het makkelijk in de binnenzak mee kan het feestgedruis in. Als ondernemer kunt u schitteren in dit magazine met advertenties in verschillende formaten. Adverteren kan al vanaf 237 euro excl btw.
In onze brochure vindt u alle mogelijkheden en prijzen

Bedrijfslogo achterop de Rijdende Geus

Onder de noemer ‘3 October in de buurt’ gaan we de Leidse straten en buurten in. Van begin september tot aan Leidens Ontzet zijn we op pad. We gaan heel Leiden langs en telkens staan we op een plein, in een park of andere grote ruimte met onze Rijdende Geus. Uw steun aan de Rijdende Geus kunt u aan heel Leiden laten zien met uw bedrijfslogo. Met een full colour logo van 40 x 40 cm à € 497,00, of 80 x 40 cm à € 994,00 trekt u de aandacht!
Meer informatie vindt u in onze brochure

Uw naam of kortingsactie in onze 3 Oktober-app

In onze 3 Oktober-app zetten we ook graag onze sponsoren in het zonnetje. Wij vermelden u met een korte tekst en verwijzing naar uw website. We raden u aan een kortingsactie op te nemen, waardoor u nog meer bezoekers naar uw winkel/locaties trekt. Adverteren doet u voor € 247,00

Voor deze en andere mogelijkheden: een mailtje voldoet

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden? Of benieuwd of we nog meer mogelijkheden hebben? Stuur een kort mailtje naar ikdoemee@3october.nl met uw vraag/aanbod en hoe & wanneer we u het beste kunnen bereiken, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!