Steun Leidens Ontzet

Steun Leidens Ontzet

Zoals vele verenigingen kan ook de 3 October Vereeniging niet zonder de steun van vele bedrijven en organisaties. Juist deze steun maakt vele leuke zaken mogelijk: bezoek aan verpleeg- en rusthuizen, het massaal genieten van de hutspotmaaltijd en het uitbrengen van onze 3 oktober-app. Veel sponsoren steunen omdat ze Leidens Ontzet en de Vereeniging een warm (Leids) hart toedragen. Andere sponsoren steunen omdat zij hiermee onze 15.000 leden en vaak nog veel meer feestvierders bereiken en hun naam gekoppeld wordt met dit fantastische feest en traditie. Wat de reden voor uw steun ook mag zijn, wij bieden u verschillende mogelijkheden!

De Geuzen van Boisot

De Stichting Geuzen van Boisot bestaat uit een aantal (maximaal 15) grote ondernemingen uit de Leidse regio dat zich langdurig heeft verbonden om jaarlijks een aanzienlijk vast bedrag beschikbaar te stellen waarmee bijzondere projecten die met Leidens Ontzet te maken hebben, gefinancierd kunnen worden. Lees hier meer.

Het 3 October Gilde

Het Gilde ondersteunt de viering en herdenking van het Ontzet van Leiden op specifieke onderdelen. Het Gilde betaalt bijvoorbeeld de Grote Hutspotmaaltijd voor de bevolking op 2 oktober. Deelnemers aan het Gilde maken dit mogelijk door een symbolische bijdrage van 310 (drie tien) euro per jaar. Lees hier meer.

Uw reclamefilm tijdens de livestream

Dit jaar komt de viering en herdenking van 3 oktober bij de mensen thuis. We verzorgen op 2 en 3 oktober een livestream onder de noemer '3 October Ontzettend Live' via YouTube. De livestream wordt voor een groot deel ook uitgezonden via de tv-zenders van Sleutelstad en Unity.NU.  Met een advertentie tijdens de YouTube livestream kunt u uw steun aan Leidens Ontzet laten zien. Wij hebben verschillende prijzen voor verschillende advertenties. Lees hier meer over de livestream.

Uw logo achterop de Rijdende Geus

Onder de noemer '3 October in de buurt' gaan we de Leidse straten en buurten in. Van 2 september tot en met 3 oktober zijn we op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op pad. Volgens een schema gaan we heel Leiden langs en telkens staan we op een plein, in een park of andere grote ruimte met onze Rijdende Geus. Uw steun aan de Rijdende Geus kunt u aan heel Leiden laten zien met uw logo. Meer over de Rijdende Geus.

Update: voor 2020 is alle ruimte op de Geus al benut. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Uw naam of kortingsactie in onze 3 Oktober-app

In onze 3 Oktober-app zetten we ook graag onze sponsoren in het zonnetje. Wij vermelden u graag met een korte tekst en verwijzing naar uw website. We raden u aan een kortingsactie op te nemen, waardoor u nog meer bezoekers naar uw winkel/locaties trekt. Meer over de app.

Stel een prijs beschikbaar voor de rood-witwedstrijd

Wie dost zich het mooist rood-wit uit tijdens Leidens Ontzet? Al jaren belonen we gezinnen, kinderen en volwassenen met prijzen voor de mooiste outfit. Dit jaar gaan we ook straten belonen die het fraaist rood-wit kleuren. Als u onderdeel wilt zijn van dit geluksmoment voor prijswinnaars, kunt u prijzen beschikbaar stellen. Dat kunnen uw producten zijn, of een waardebon, wat u maar wilt. Klik hier voor de prijswinnaars van vorig jaar.

Voor deze en andere mogelijkheden: een mailtje voldoet

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden? Of benieuwd of we nog meer mogelijkheden hebben? Stuur een kort mailtje naar ikdoemee@3october.nl met uw vraag/aanbod en hoe & wanneer we u het beste kunnen bereiken, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!