Minikoraal programma 2023

Scholen en genodigden worden hier op de hoogte gehouden over Minikoraal 2023.

Volgende maand is het alweer zover: de Minikoraal 2023 op maandag 2 oktober.

Hier houden wij scholen op de hoogte van programma en muziek. In september updaten wij deze pagina regelmatig.

Nieuw 18 september
1. Het placeren was veel te ruim genomen. Deze is daarom vernieuwd. Veel scholen zijn verplaatst. Kijk daarom goed in de geüpdate downloads waar de school zit.

2. Fietsen
De fietsenstallingen met rek worden opgesteld door achter de EHBO post in het Van Der Werffpark (zie complete plattegrond) en in het plantsoen.
In de plattegrond staan nog andere fietsenstallingen genoemd. Deze zijn zonder rek achter de tribunes. Dit betekent dat deze fietsen op straat staan. Het is belangrijk dat deze fietsen in 1 rij te plaatsen in verband met de veiligheid en bereikbaarheid voor bewoners. Let op uitgangen van garages.

Nieuw in week 38

1. De Minikoraal 2023 wordt live uitgezonden! Net als de Pleintaptoe, Taptoe, Herdenkingsdienst en Grote Optocht zenden Sleutelstad en Unity de Minikoraal uit. Voor meer informatie check: https://3october.nl/event/minikoraal/

2. De Minikoraal start op 2 oktober om 13.00 en duurt ongeveer 45-60 minuten. De hekken van de Garenmarkt gaan om 12.45 open, zodat iedereen genoeg tijd heeft om zijn/haar plaats te vinden.

3. Dit jaar doet er ook een scholenkoor mee, met leerlingen van verschillende scholen. Deze kinderen moeten tussen 10.30-10.45 op de Garenmarkt zijn voor de generale repetitie. Bij de downloads staat de brief die wij aan de kinderen gegeven hebben. Wij hopen dat jullie deze kinderen eerder naar de Garenmarkt kunnen  laten gaan.

4. De polsbandjes voor de begeleiders zijn binnen. Deze kunnen doordeweeks worden afgehaald bij de Josephschool (Oppenheimstraat 8, Leiden). Vanaf maandag 18 september 12.00 zullen de bandjes bij de congierge/administratie af te halen zijn. Mocht daar niemand zitten, kun je vragen naar Martine.
Mocht doordeweeks niet lukken, kunnen wij de polbandjes ook naar ons Servicepunt brengen. Het Servicepunt zit naast Hoppezak op de Pieterskerkgracht en is op zaterdag tussen 10.30-17.00 open. Laat Martine weten op martinekortmann@3october.nl weten als de polsbandjes naar het Servicepunt gebracht moeten worden.

5. In de bijlage staan de plattegrond van de Garenmarkt en de indeling van de vakken. In het vakkenoverzicht is gemakkelijk te vinden in welk vak de school zit. In het bestand van het betreffende vak is te zien hoe het vak is ingedeeld. Het lijkt erop dat er nog veel plek is voor deelnemers. Wel zitten wij aan het maximum aantal deelnemers die wij tijdens de Minikoraal 2023 aanwezig mogen hebben.

Nieuw in week 36:
1. Programmaboekje in spreads (2 pagina’s naast elkaar)
2. Programmaboekje in pagina’s
3. Het nieuwe nummer: De Duivenbode

4. Een ZIP met de volledige afspeellijst
5. Link naar de afspeellijst op Spotify (let op: het De Duivenbode staat daar nog niet tussen. Er is vertraging met de aanmelding op Spotify
6. Instrumentale versie van Leve Leiden door K&G
7. Instrumentale versie van Spanje Oranje door K&G

Playlist
23_01-Leiden-stad-van-mijn-hart

23_02-Pieter-van-der-Werf

23_03-Levend-Beeld

23_04-Feest-leve-de-legende

23_05-Geuzenlied

23_06-Leiden-mijn-stad

23_07-Spanje-Oranje

23_08-Drie-oktoberlied

23_09-De-Duivenbode

23_10-La-La-La-Leiden

23_11-Leve-Leiden

23_12-Wilhelmus

Leve Leiden (Instrumentaal)

Spanje Oranje (instrumentaal)

De Duivenbode (Instrumentaal)