3 October 450 Jaar special

Webshop

Webshop
Zoek je een origineel cadeau of wil je je look compleet maken voor Leidens Ontzet? Op en rond Leidens Ontzet kun je ons in de stad vinden voor de leukste artikelen. Maar je kunt 3 October-artikelen ook online kopen!

Met de koop van de échte 3 October-artikelen, steun je de 3 October Vereeniging en de vele festiviteiten van Leidens Ontzet.

Ga direct naar 3 October-webshop

Ga direct naar Leids Winkeltje

Leuk en gemakkelijk: online 3 October merchandise kopen
De beroemde rode Haring-sweaters en coole Haring-caps kun je nu gedurende het hele jaar op de kop tikken. Maak je 3 oktober-look af met toffe accessoires, zoals linnen tassen voor je haring & wittebrood. Kleed de kids in een lekker rood vest met capuchon. De kleintjes vieren hun eerste Leidens Ontzet in een schattig 3 oktober-rompertje, babymutsje en slab. Kijk voor inspiratie op www.3october.shop/
Onze 3 October-artikelen zijn ook verkrijgbaar via de webshop van Het Leidse Winkeltje. Kijk hier gauw voor de leukste cadeaus en toffe Leidse spullen en stel je eigen cadeaupakket (Leidse doos) samen!
Let wel, de online-prijzen verschillen van de prijzen die wij als Vereeniging tijdens Leidens Ontzet hanteren.

Offline te koop in het 3 October Servicepunt
In september en tijdens Leidens Ontzet zijn die waanzinnig leuke rood-witte spullen ook te koop bij het 3 October Servicepunt één van de 3October-kramen. Ook na Leidens Ontzet zullen we de deuren van het Servicepunt openen. Houd voor de data en tijden onze nieuwspagina in de gaten.

Geef een lidmaatschap cadeau!
Ook leuk om cadeau te doen: een lidmaatschap van de 3 October Vereeniging. Al vanaf 7,50 euro.
Klik hier om je keuze te maken voor een persoonlijk, een duo- of gezinslidmaatschap. Je betaalt voor één jaar, daarna heeft de ontvanger zelf de keuze om lid te blijven. Daar hopen we natuurlijk wel op!

Spaarrrpot
Begin na de viering op 4 oktober direct met sparen voor 2024: het 450-jarig jubileum van 3 oktober! Met jouw aanschaf help je 3 oktober ook onvergetelijk te maken voor anderen! Van elke verkochte Spaarrrpot stellen de 3 October Vereeniging & Rabobank tenminste € 4,- beschikbaar om de festiviteiten in 2024 inclusiever en breder toegankelijk te maken. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Leidenaars en Leidenaartjes met een kleine beurs, zodat ook zij aan de 3 oktoberviering kunnen deelnemen.
De Spaarrrrpot kost voor leden €15,74 en voor niet-leden €19,74 en is te koop bij het 3 October Servicepunt. Geen gelegenheid om de stad in te gaan? De Spaarrrpot is ook à €22,95 te bestellen via www.3october.shop