3 October 450 Jaar special

Doe mee en steun ons

Doe mee en steun ons
Leidens Ontzet zouden we nooit zo groots kunnen vieren zonder onze leden en de bijdragen van onze zakelijke vrienden en sponsoren. We zijn dan ook verheugd al jaren te kunnen rekenen op de steun van het bedrijfsleven om zo het Leidens Ontzet ook in de toekomst te organiseren.

Wil je ons helpen en/of steunen met het organiseren van Leidens Ontzet? Dat kan op verschillende manieren:

 • Word lid. Lees hier over alle soorten lidmaatschappen, al vanaf € 9,- per jaar of klik hier om direct lid te worden
 • Doe een lidmaatschap cadeau. Nieuwe buren? Baby geboren? Doe ze een lidmaatschap cadeau. Ook een cadeaulidmaatschap is er vanaf € 9,- per jaar
 • Word vrijwilliger. Als vrijwilliger help je met de verkoop van onze merchandise, wijs je het publiek de weg als verkeersregelaar bij de Haring & Wittebrood en andere gelegenheden of help je bij de op- en afbouw van evenementen. Meld je hier aan als vrijwilliger
 • Koop 3 October merchandise. Sokken, truien, paraplus en vlaggen: met 3 October merchandise laat je zien een echte fan van Leidens Ontzet te zijn. En je steunt met je aankopen de 3 October Vereeniging in het organiseren van het Feest der Feesten. Winkel snel in onze webshop
 • Doe een schenking en krijg extra belastingvoordeel doordat je de schenking met een factor 1,25 tot 1,5 mag aftrekken. Ook voor bedrijven. Hier vind je alle info.
 • Plaats een advertentie en laat aan heel Leiden e.o. zien dat jouw bedrijf/instelling Leidens Ontzet een warm hart toedraagt.
  Lees hier over de vele mogelijkheden om te adverteren.
 • Zoek de samenwerking om samen leuke acties te bedenken en Leidens Ontzet nog leuker te maken. Lees hier meer en neem contact met ons op als je ook een leuk idee hebt over samenwerking.
 • Word lid van de gezelligste ondernemersclub van Leiden: de 3 October Gilde. Het Gilde ondersteunt de viering & herdenking van Leidens Ontzet, bijv. door het mede mogelijk maken van de Grote Hutspot-maaltijd. Lees hier alles over het Gilde.
 • Meld je aan bij de Geuzen van Boisot. Deze stichting bestaat uit een aantal (maximaal 15) grote ondernemingen uit de Leidse regio dat zich langdurig heeft verbonden om jaarlijks een aanzienlijk vast bedrag beschikbaar te stellen voor bijzondere projecten die met Leidens Ontzet te maken hebben. Lees hier meer

In welke vorm dan ook, we zijn blij met je steun! Samen met jou zorgen we ervoor dat we het Feest der Feest kunnen blijven vieren. Samen vieren en herdenken we onze Vrijheid, zoals we deze op 3 oktober 1574 verkregen!