Hutspotbridgedrive

26
september
date_range 26 september
access_time 10:00 tot 18:00
place Denksportcentrum Leiden, Robijnstraat 4, 2332 KE Leiden
De Leidse Hutspotdrive is van oudsher een gezellige drive waaraan iedereen kan meedoen. Naast de hutspot tussen de middag, staan na afloop haringen en voor de liefhebbers jonge klare gereed.

Spelen voor de zilveren hutspot

26 September, vanaf 10:00. Locatie: Robijnstraat 4. Evt coronamaatregelen (zoals beperkte toegang of “Testen voor Toegang”) worden door de organisatie bekend gemaakt. Zie hier onder voor contactinformatie.


Er wordt paren gespeeld, verdeeld over een ochtend en een middagsessie. Je kunt je aanmelden voor de A (hk+), B (1e/2ekl) en C(recreatie) groep. Voor elke groep zijn aparte prijzen. De traditionele wisselbeker – de zilveren hutspot – wordt echter uitsluitend uitgereikt aan de winnaars in de A-groep. Naast de namen van illustere eerdere winnaars worden ook hun namen in de hutspot gegraveerd. 

Inschrijving:
Bij voorkeur MijnNBB of per email (zie hieronder), met gelijktijdige overschrijving van het inschrijfgeld naar  IBAN : NL86 RBRB 0828 9033 52  t.n.v. Bridgedistrict Leiden e.o. o.v.v. Hutspotdrive 2021 

Link naar agenda district https://9.bridge.nl/evenementen/ 

Of inschrijven per e-mail met NBB nr. deelnemers: alberthoutman@casema.nl 

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.
Deelname is pas gegarandeerd als het inschrijfgeld ontvangen is.

Inschrijfgeld:    € 50,00 per paar.
Ontvangst met koffie en cake
Hutspotmaaltijd met consumptie
Na afloop een aperitiefje met haring

Informatie:
email: alberthoutman@casema.nl 
tel:  06-46620192 

Voorbehoud
Alle evenementen zijn dit jaar onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Voor sommige evenementen geldt mogelijk een ‘Testen voor toegang’-eis. Houd voor actueel nieuws en informatie over het programma de 3 oktober-app, social media en de website www.3october.nl in de gaten.