Feestwijzer

Feestwijzer

De voorpret naar Leidens Ontzet begint voor de Leidenaren begin september, wanneer de Feestwijzer op de deurmat valt. U kunt dat ondersteunen!

Want voor ondernemers en organisaties is de Feestwijzer een uitstekende manier om het Feest der Feesten zichtbaar te steunen. Dit kan met advertenties in verschillende maten en prijzen.

De Feestwijzer is het programmaboek van de vereniging. Circa 100 pagina's gevuld met informatie over de evenementen die we organiseren tijdens en rondom Leidens Ontzet. Onze leden lezen hem 'stuk', zowel vóór als tijdens het feest. Niet voor niets is de Feestwijzer dan ook zo gemaakt dat die makkelijk in de binnenzak past! De Feestwijzer kent een oplage van 14.500 exemplaren. 

De actuele tarieven vindt u in de tarievenkaart 2020. We bieden aantrekkelijke kortingen als u zich voor meerdere jaren aan het Feest der Feesten wilt verbinden (met de 3/10-actie heeft u 3 jaar 10% korting) of als u ook in de 3 Oktober-krant van het Leidsch Dagblad adverteert. 

De 3 Oktober-krant maken we samen met het Leidsch Dagblad en verschijnt begin september als bijlage bij het Leidsch Dagblad en wordt verspreid over verschillende locaties in Leiden. In totaal worden er 50.000 exemplaren gedrukt. 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via pr@3october.nl


Naar het programma