3 October 450 Jaar special

27 juni: Leidsche Haringparty (datum aangepast)

27 juni: Leidsche Haringparty (datum aangepast)
06
jun. 2023
Het 3 October Gilde en de 3 October Vereeniging organiseren op dinsdag 27 juni De Leidsche Haringparty (let op: dit is een aangepaste datum). Deze bijeenkomst voor ondernemers met een Leids hart is ter gelegenheid van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe. Haring is immers een onmisbaar onderdeel van Leidens Ontzet!

Het vaatje zal door de Geuzen naar de Haringparty worden gevaren. Daar wachten hen vele gasten, muziek, artiesten en ook een veiling voor een goed doel.

We nodigen graag alle ondernemers in Leiden en omstreken uit om mee te genieten van de haring, die vast nòg lekkerder en vetter is dan vorig jaar. Mocht je nog geen lid zijn van het Gilde, dan is dat geen bezwaar: het kan juist de eerste kennismaking voor je zijn!

Wil je weten waar en hoe laat de Haringparty is? Stuur een mail naar renepreenen@3october.nl, dan zorgen wij voor je inschrijving en sturen we je de benodigde informatie. Je bent van harte welkom.

3 October Gilde

Het 3 October Gilde is een diverse groep ondernemers uit Leiden en omgeving. Ondernemers met een Leids hart. Het Gilde ondersteunt de viering en herdenking van het Ontzet van Leiden door de rekening te voldoen van specifieke onderdelen van het feest, georganiseerd door de 3 October Vereeniging. Lees hier meer over het 3 October Gilde.