3 October 450 Jaar special

Win het PRBKKNTCHT-shirt van de 3 October Vereeniging tijdens Peurbakkentocht 24 juni

Win het PRBKKNTCHT-shirt van de 3 October Vereeniging tijdens Peurbakkentocht 24 juni
22
jun. 2022
Na drie jaar afwezigheid vaart vrijdag 24 juni de Peurbakkentocht eindelijk weer door de Leidse grachten en de 3 October Vereeniging vaart natuurlijk mee. Dit jaar met een heuse Haring & WitteBoot, Kleintje Pils én exclusieve PRBKKNTCHT-shirts. En dat shirt kan jij winnen!

Tag en win
Speciaal voor de 35e editie van de Peurbakkentocht – en omdat we zo blij zijn dat deze dit jaar weer doorgaat – deelt de 3 October Vereeniging speciale PRBKKNTCHT-shirts uit. Wil jij ook kans maken op een van onze shirts? Maak dan vanaf de kade een mooie foto of video van de 3-oktoberboot, post deze op Facebook of Instagram met de hashtag #peurbakkentocht, tag de @3october_vereeniging en wie weet val jij in de prijzen.

Bakens Verzetten
De peurbakkentocht, met dit jaar als thema ‘Bakens Verzetten’, is al jaren een van de hoogtepunten van de Leidse Lakenfeesten. Op vrijdag 24 juni wordt om 19:00 uur het startsein gegeven, waarna de deelnemers beginnen met hun tocht door de Leidse grachten. Let op! De finish is vanaf dit jaar niet meer bij Annie’s, maar bij Brasserie de Poort. Dat heeft ook gevolgen voor de route: na de Herengracht slaan de peurbakken rechtsaf richting de Haven.