De jubileumkrant is er!

De jubileumkrant is er!
21
sep. 2024
Op donderdag 19 september verscheen er een speciale jubileumbijlage bij het Leids Nieuwsblad met daarin een bloemlezing van uiteenlopende activiteiten tijdens het jubileum van Leidens Ontzet. Er komen initiatieven van de 3 October Vereeniging aan bod, maar ook verhalen van activiteiten die burgers in en om de stad organiseren.  
Zoals iedereen weet staat er héél veel te gebeuren, dus de krant biedt een selectie en geen compleet overzicht van al het moois dat eraan zit te komen. Met deze speciale 3 Octoberkrant willen we iedereen warm maken voor het Feest der Feesten. We interviewden de nieuwe burgemeester Peter Heijkoop en Armin van Buuren over 3 October, en je leest ook veel verhalen van ‘gewone’ Leidenaars (en regiogenoten).
De jubileumbijlage belandt bij iedereen op de mat in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten (gedeeltelijk) en Zoeterwoude. Niet ontvangen? Je kunt ‘m ook vinden in het Servicepunt van de 3 October Vereeniging, op het stadhuis en in het stadskantoor. Ook wordt de krant morgen uitgedeeld bij de inschrijving voor haring en wittebrood.