Aankondiging digitale inschrijving Haring & Wittebrood en Hutspot

Aankondiging digitale inschrijving Haring & Wittebrood en Hutspot
10
sep. 2021
Op donderdag 16 september (16.30 uur tot 21.00 uur) kunnen leden van de 3 October Vereeniging zich inschrijven voor haring, wittebrood en de Hutspotmaaltijd. Wegens de corona-maatregelen vindt de inschrijving online plaats en komen alleen leden van de 3 October Vereeniging in aanmerking voor haring en wittebrood.

Voorzitter van commissie Haring & Wittebrood Charles Schulpen: “We zijn heel blij dat we dit jaar Leidens Ontzet met haring, wittebrood en hutspot kunnen vieren. Traditiegetrouw met elkaar hutspot eten en op 4 oktober haring en wittebrood halen in De Waag. Alle enthousiaste Leidenaren die nog geen lid zijn van de 3 October Vereeniging hebben nog tot 16 september de tijd om dat te worden, zodat ze straks kunnen genieten van een viering met haring en hutspot.”

Inschrijving Haring & Wittebrood

Op 16 september kunt u zich inschrijven op 3october.nl en in de 3 oktober-app. Leden die zich hebben ingeschreven voor de uitreiking van haring en wittebrood ontvangen een ticket met een QR-code. Daarmee kunnen zij, op maandag 4 oktober tussen 7.30 – 9.30 uur in De Waag, haringen en een Geusje ophalen. De haringen worden verpakt dus niemand hoeft in de rij om de haringen schoon te laten maken. Leden die zich inschrijven ontvangen 2 verpakte haringen en 1 Geusje, duoleden ontvangen 4 verpakte haringen en 2 Geusjes. Gezinsleden krijgen 8 verpakte haringen en 4 Geusjes.

Vandaag van 16:30 tot 21:00 of totdat het maximum aantal deelnemers bereikt is:
Inschrijven Haring & Wittebrood

Inschrijving Hutspotmaaltijd

Ook de Grote Hutspotmaaltijd op zaterdag 2 oktober gaat door. Ook hiervoor kunnen leden van de 3 October Vereeniging zich op donderdag 16 september vanaf 16.30 uur digitaal inschrijven. Daarna ontvangen zij een ticket met een QR-code. Vanwege de coronamaatregelen kan de 3 October Vereeniging dit jaar maximaal 4.500 maaltijden met een drankje uitreiken: op=op! Naast de traditionele hutspot is er dit jaar voor het eerst een veganistische variant. Natuurlijk er is ook gezellige muziek. De 3 October Vereeniging houdt zich aan de corona-maatregelen van de overheid. Het kunnen laten zien van een coronatoegangsbewijs voor deelnemers aan de Hutspotmaaltijd noodzakelijk.

Vandaag van 16:30 tot 21:00 of totdat het maximum aantal deelnemers bereikt is:
Inschrijven Grote Hutspotmaaltijd

Let op! Voor de inschrijving heeft u uw lidmaatschapsnummer van de 3 October Vereeniging nodig. Het lidmaatschapsnummer staat op de brief die u bij het Magazine 1574 heeft ontvangen.