Uitreiking Haring en Wittebrood

4
oktober
date_range 4 oktober
access_time 07:30 tot 09:30
place De Waag, Aalmarkt
Een van de populairste onderdelen van 3 oktober is ongetwijfeld de uitreiking van Haring & Wittebrood. Rechtgeaarde Leidenaren weten dat er geen 3 oktober gevierd kan worden, als niet eerst de haring en wittebrood zijn opgehaald, hoe laat het ’s nachts ook geworden is. We zijn daarom heel blij dat we dit jaar weer haring en wittebrood kunnen uitgeven, als is het in aangepaste vorm.

Geen 3 oktober zonder haring en wittebrood!

Van 16 september 16.30 tot 17 september 12.00 uur konden leden zich inschrijven voor haring en wittebrood op 3october.nl en in de 3 oktober-app. Leden die zich hebben ingeschreven voor de uitreiking van haring en wittebrood hebben een ticket ontvangen met een QR-code. Daarmee kunnen zij, op maandag 4 oktober tussen 7.30 – 9.30 uur in De Waag, haringen en een Geusje ophalen. De haringen worden verpakt dus niemand hoeft in de rij om de haringen schoon te laten maken. Leden die zich hebben ingeschreven ontvangen 2 verpakte haringen en 1 Geusje, duoleden ontvangen 4 verpakte haringen en 2 Geusjes. Gezinsleden krijgen 8 verpakte haringen en 4 Geusjes.

Onze haringmeester, de heer Bentveld, heeft ons verzekerd dat de haring dit jaar van een meer dan uitstekende kwaliteit is.

Voorbehoud
Alle evenementen zijn dit jaar onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Houd voor actueel nieuws en informatie over het programma de 3 oktober-app, social media en de website www.3october.nl in de gaten.

 

 

Waar is mijn lidnummer te vinden?

In september hebben alle leden van de 3 October Vereeniging een brief ontvangen. Daarop staat je lidnummer vermeld.
Ben je de brief onverhoopt kwijt? Kijk dan in de contributiefactuur die je van ons eerder dit jaar gekregen  Ook daar staat je lidnummer op. Kom je er echt niet uit? Neem dan even contact met ons op via ledenadministratie@3october.nl