3 October 450 Jaar special

De prijzen zijn uitgereikt! En nog een paar in het vat...

De prijzen zijn uitgereikt! En nog een paar in het vat...
15
nov. 2020
Een hoop blije gezichten dit weekend. Met veel plezier hebben we de winnaars van de rood-witwedstrijd hun prijzen gebracht. Coronaveilig, met grote cadeaubonnen om eenvoudig de 1,5 meter te kunnen aanhouden. Maar dat maakte de pret niet minder!

Vrijdag begon de pret met een bezoek aan de Eerste Leidse School Vereniging om groep 3-4 te verrassen met een prijs. Commissarissen Femke Eisma en Laila Hollander hadden voor alle kinderen een cadeaupakket meegenomen met o.a. het boek Haaientanden van Anna Woltz (beschikbaar gesteld door Boekhander De Kler) en het boek Sleutelgeheim van Roland Mans. Leidse Glibber Emile van Aelst schreef er een leuk verslag over. (Credits foto: Leidse Glibber / Emile van Aelst)

Eerste Leidse School Vereniging groep 3-4

Zaterdag begon het prijzenfestijn met een bezoek aan Bouke Wartna en Annette Tiré. Toen we aankwamen, hing de Leidse vlag al in top en binnen stond passende Leidse muziek aan. Bouke en Annette werden verwend met een dinerbon van de Pizzabakkers (Herenstraat 1).

Ook door Lana en ouders werden we gastvrij ontvangen. Lana vertelde ons honderduit over haar verjaardag, haar sporten en haar ballonknoopkunsten. Ze was maar wat blij met haar cadeaubon van Jeugdboekhandel Silvester!

Het neefje en nichtje van Yasmijn Wesselink waren niet aanwezig maar Yasmijn en partner gelukkig wel. Zij konden een cadeaubon van Boekhandel De Kler in ontvangst nemen, zodat hun neefje en nichtje leuke boeken kunnen uitkiezen.

Als laatste waren we te gast bij Yentl America. Yentl had op 3 oktober van haar huis rood-wit gemaakt, compleet met een minimuseum in de raamkozijnen. Hier  waren o.a. een Geuzenpenning en heel veel rood-witte outfits te zien. We konden Yentl blij maken met een cadeaubon van Primavera Pers.

Door omstandigheden konden we niet bij Astrid en Joyce Bakker langs. Ook zij zijn terechte winnaars en mogen binnenkort twee dagkaarten van de NS in de brievenbus verwachten.

Zelfs nu is de prijzenpot nog niet helemaal leeg! We hebben nog mooie prijzen uit te delen aan de winnaars van straatprijzen. Binnenkort meer nieuws hierover.