3 October 450 Jaar special

Doe mee als figurant in de Grote Optocht tijdens Leidens Ontzet

Doe mee als figurant in de Grote Optocht tijdens Leidens Ontzet
01
mei. 2022
De Grote Optocht bekijken is hartstikke leuk. Maar aan de optocht meedoen is echt onvergetelijk! De 3 October Vereeniging is op zoek naar enthousiaste mensen die op 3 oktober als figurant mee willen lopen. Zit er in jou een prinses, watergeus of tijger verstopt? Ontdek hoe leuk het is om een paar uur iemand anders te zijn. Je wordt gekleed, gekapt en geschminkt. Samen met de andere figuranten maak je er een feestje van om het publiek te entertainen. Dus schrijf je snel en misschien willen je collega’s, familie of vrienden ook meedoen!

Ter voorbereiding op de Grote Optocht organiseren we op zaterdag 21 mei een Figurantendag. Wie zich snel inschrijft, krijgt een uitnodiging met de plaats en de tijd. Je krijgt tijdens de Figurantendag te horen in welke groep je bent ingedeeld en je kunt meedenken en praten over jouw rol, je kleding en de choreografie.

In september krijg je te horen hoe laat je op maandagochtend 3 oktober 2022 verwacht wordt. De Grote Optocht start en eindigt bij het Bonaventura Collega aan de Burggravenlaan 2 in Leiden.

Schrijf je direct in via www.figuranten-3october.nl

Let op: inschrijven kan tot 8 juli 2022!