3 October 450 Jaar special

450 jaar 3 October: Heel Leiden danst

450 jaar 3 October: Heel Leiden danst
Dit jaar herdenken we 450 jaar 3 October en vieren we de vrijheid. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum bieden Armin van Buuren, de Gemeente Leiden en de 3 October Vereeniging op de vooravond van 3 oktober een unieke beleving. Een cadeau aan Leiden en haar mensen. U kunt onderdeel zijn van dit grootse evenement, bijvoorbeeld door lid te worden van de Club van 100.

Elk jaar kleurt Leiden in het rood en wit: we vieren en herdenken de bevrijding van de Spanjaarden in 1574. De groei en bloei van de stad is sterk verbonden met deze historische overwinning. Om het belang van vrijheid kracht bij te zetten, veranderen we op 2 oktober de volledige binnenstad van Leiden in een gigantisch podium. 

De muzikale invulling van het evenement is in handen van Armin van Buuren, beroemd icoon van Leiden. Een groot aantal markante Leidse locaties vormen het decor van de show. Werkelijk overal in Leiden is de show zichtbaar, hoorbaar en voelbaar, heel Leiden danst! 

Club van 100, doet u mee? 

U kunt onderdeel zijn van dit grootse evenement, bijvoorbeeld door lid te worden van de Club van 100. Er zijn verschillende donatiepakketten beschikbaar vanaf €5.000. Natuurlijk met aantrekkelijke tegenprestaties. 

Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en TWOFIFTYK, het eventbureau van Armin van Buuren, neemt graag contact met u op.  

Club van 100 Interesse Armin