Pleintaptoe

30
september
date_range 30 september
access_time 19:00 tot 22:30
place Garenmarktplein
19:00 - 20:00 Voorprogramma 20:00 - 22:30 Hoofdprogramma

Het Garenmarktplein vult zich met muziek

De Pleintaptoe belooft wederom een groots spektakel te worden! Ook dit jaar kunt u genieten van een verrassend en mooi programma. De drie orkesten van K&G – Junioren, Senioren en K&G3 – kunnen natuurlijk niet in het programma ontbreken.  

Daarnaast zijn ook weer verschillende regionale en landelijke toporkesten uitgenodigd: Show- en Marchingband AMIGO uit Leiden, Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden, Chr. Muziekvereniging DVS uit Katwijk en de Show- en Marchingband Euroband uit Rotterdam.

De Pleintaptoe is ook live te volgen via Sleutelstad/Unity
De Pleintaptoe, Mini-koraal, Taptoe, Herdenkingsdienst en Grote Optocht zijn dit jaar ook live te volgen op televisie en internet. Op de zenders en websites van Sleutelstad en Unity wordt de gehele Pleintaptoe uitgezonden.

  • Sleutelstad: in Leiden en omgeving op kanaal 46 van Ziggo, kanaal 866 van T-Mobile en kanaal 1421 van KPN. Op internet via https://sleutelstad.nl/tv/
  • Unity: in Leiden en omgeving op kanaal 40 van Ziggo, kanaal 820 van T-Mobile en kanaal 1412 van KPN. Op internet ook via https://sleutelstad.nl/tv/

Deze live-uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door een gulle bijdrage van Stichting de Carolusgulden. Stichting De Carolusgulden richt zich op het financieel ondersteunen van projecten en het subsidiëren van activiteiten en initiatieven, die het zelfstandig wonen en welzijn van ouderen in Leiden en omgeving én in landen in ontwikkeling beogen.