3 October 450 Jaar special

Feest der Feesten: van Londen tot Tokyo

Feest der Feesten: van Londen tot Tokyo
18
sep. 2018
Elk jaar verscheept onze commissie Haring en Wittebrood haring naar ambassades in het buitenland. Dit jaar helpt de Universiteit Leiden bij de organisatie. Een mooie samenwerking!

Als je in Leiden hebt gewoond of gestudeerd, is de kans groot dat je goede herinneringen hebt aan 3 oktober. Met je studentenhuis hutspot eten of met je kinderen naar de kermis. Speciaal voor hen organiseren we samen met het Alumni Office van de Universiteit Leiden én met diverse ambassades in de hele wereld dat het 3 oktoberfeest naar hen toekomt. Zo kunnen veel buitenlandse Leidenaren toch nog een beetje meegenieten van 3 oktober! In totaal gaan er zo’n 1500 haringen naar 12 plaatsen in het buitenland. 

Ook brengen we onze militairen in het buitenland haring en wittebrood. Omdat we onze militairen een warm hart toedragen. Afgelopen jaren ging er haring naar Kabul. Dit jaar gaat er haring naar Mali en naar militairen in de Baltische staten. 

Samen met de universiteit maakten we dit filmpje met de rector magnificus van de Universiteit Leiden en onze voorzitter.