3 October 450 Jaar special

Inschrijving geopend

Inschrijving geopend
10
sep. 2020
Hoera! Het is zover. Vanaf vandaag kunnen leden van de 3 October zich inschrijven voor het Kinderplein, de alternatieve viering van Reveille en Koraal, Haring & Wittebrood en de Hutspotmaaltijd. In dit bericht vind je informatie per activiteit en zie je meteen de links om je in te schrijven. Dus klik - en schrijf je in!

Haring en Wittebrood
Alleen leden van de 3 October Vereeniging kunnen zich inschrijven. Per lidmaatschap krijg je twee verpakte schoongemaakte haringen en een wittebrood, het Geusje. Een duolid krijgt 4 haringen en 2 geusjes. Een familielidmaatschap krijgt 8 haringen en 4 geusjes. 

Inschrijven kan tot en met 13 september 21:00 uur (of tot de maximum bereikt is) via deze link

Uitreiking Hutspot 
Leden halen dit jaar de enige echte hutspot van de 3 October Vereeniging af op diverse locaties verspreid over de stad. Individuele leden krijgen 1 maaltijd, duoleden krijgen 2 maaltijden en leden met een familieliedmaatschap krijgen 4 maaltijden. De maaltijd is verpakt en kun je thuis of in je wijk of straat (coronaproof) opeten. 

Inschrijven kan tot en met 13 september 21:00 uur (of tot de maximum bereikt is) via deze link

Alternatieve viering Reveille en Koraalzang 
Leden van de Vereeniging kunnen zich inschrijven. Let op: er is beperkt plek op de Garenmarkt. Vanwege de coronamaatregelen is het niet toegestaan mee te zingen en is het dragen van een mondkapje verplicht. 

De inschrijving is inmiddels vol! U kunt wel meekijken via de 3 October Ontzettend Livestream!

Kinderplein
Kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van een leuk programma op het Kinderplein van de 3 October Vereeniging. Dit jaar is het Kinderplein alleen voor leden van de 3 October Vereeniging toegankelijk en je schrijft je in voor een tijdslot. Een inschrijving biedt toegang aan 1 begeleider en maximaal 4 kinderen. 

Inschrijven kan tot en met 13 september 21:00 uur (of tot de maximum bereikt is) via deze link

Algemene ledenvergadering 
Leden van de Vereeniging kunnen deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering. Ook hier is een inschrijving via app of website voor nodig. We starten om 20.00 uur. 

Inschrijven kan tot en met 28 september (of tot de maximum bereikt is) via deze link