3 October 450 Jaar special

Let op: het persoonlijk lidmaatschap van de 3 October Vereeniging is veranderd!

Let op: het persoonlijk lidmaatschap van de 3 October Vereeniging is veranderd!
09
aug. 2019
Samen met de gemeente Leiden willen we plastic afval tijdens Leidens Ontzet terugdringen. Daarom serveren we op 2 oktober de hutspot op een duurzaam bord met bestek, en de consumptie schenken we in een eco-glas. Daar is een investering voor nodig en daarom verandert er iets aan het lidmaatschap.

Elk lid met een persoonlijk lidmaatschap heeft voortaan recht op één hutspotmaaltijd met een consumptie, die wordt geschonken in een eco-glas. Daarna is het glas door de hele stad in te wisselen. Daarnaast heb je als lid per 2019 recht op één kaart voor de Seniorenvoorstelling en één kaart voor 3 October live in Concert. 

Nieuw per 2019: duo-lidmaatschap  

Wil je je partner, echtgenoot of huisgenoot meenemen naar de Grote Hutspotmaaltijd, maar is hij of zij nog niet lid? Sluit dan het gunstige duo-lidmaatschap af. 

Een duo-lidmaatschap kost € 12,50 en geeft recht op twee hutspotmaaltijden en twee consumpties, met twee gratis eco-glazen. Verder heb je recht op twee kaarten voor de Seniorenvoorstelling en twee kaarten voor 3 October Live in Concert.

Let op! Een voorwaarde bij het duo-lidmaatschap is dat je partner, huisgenoot of echtgenoot op hetzelfde adres woont! 

Maak je vrienden lid 

Wil je met je buurman, vrienden of familie naar de Hutspotmaaltijd, maar is hij of zij nog géén lid? 

Een persoonlijk lidmaatschap kost maar € 7,50 per jaar! Word dus lid en schuif zo samen aan bij de hutspotmaaltijd! 

Over de duurzame viering 

Leidens Ontzet trekt veel mensen en gezelligheid, maar het levert ook veel (zwerf)afval op. Daarom heeft de gemeente Leiden besloten om bij de hele 3 oktoberviering ecoglas in te voeren. 

De 3 October Vereeniging werkt graag met de gemeente Leiden mee aan het verduurzamen van het 3 oktoberfeest. Op de Algemene Ledenvergadering in mei hebben we daarom met elkaar besloten het lidmaatschap aan te passen. 

Op een rijtje  

  • Per 2019 per persoonlijk lidmaatschap één bon voor de hutspotmaaltijd (inclusief drankje)
  • Per 2019 per persoonlijk lidmaatschap één kaart voor de Seniorenvoorstelling en één kaart voor 3 October live in Concert 
  • Nieuw per 2019: het duolidmaatschap voor € 12,50. Dit lidmaatschap geeft recht op twee hutspotmaaltijden met twee consumpties, twee kaarten voor de Seniorenvoorstelling en twee kaarten voor 3 October Live in Concert
  • Om administratieve redenen is het pas vanaf medio 2020 mogelijk om twee afzonderlijke lidmaatschappen om te zetten in een duo-lidmaatschap. Dit is dus niet mogelijk voor de komende viering van 2019 

Waar kan ik lid worden of mijn lidmaatschap wijzigen? 

Een nieuw lidmaatschap kun je afsluiten via onze website, het Servicepunt en bij de 3 oktoberkramen. Daar vind je ook de verschillende lidmaatschapsvormen die we aanbieden. 

Heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op