3 October 450 Jaar special

Nieuwe merchandise in 2019

Nieuwe merchandise in 2019
29
aug. 2019
Ook dit jaar proberen wij jullie te verrassen met nieuwe rood-witte gadgets. Op zaterdag 31 augustus gaat ons Servicepunt in de foyer van de Stadsgehoorzaal open. Wil je weten welke nieuwe items wij dan presenteren? Lees dan snel verder

In 2019 hebben wij ons best gedaan om ook rood-witte items te bedenken die goed bij ons thema “Jong Geleerd” passen.

Neem bijvoorbeeld onze schorten. Deze zijn gemaakt van katoen en beschikbaar voor de mini-koks en ook voor de volwassen koks. Op de buik van het schort staan de ingredienten van hutspot afgebeeld.

De mok van dit jaar heeft dezelfde print als de schorten. Een mooie grafische afbeelding van peen, ui en klapstuk.

Ook nieuw is de sieradenlijn. Wij hebben een aantal armbandjes en oorbellen laten maken met sleuteltjes en harinkjes.

Na het daverende succes van de sokken vorig jaar, hebben wij de sokkencollectie in 2019 uitgebreid. We hebben sokken met haringen, met kermis en echt nieuw dit jaar: baby-sokken in maat 15-18. Zijn ze niet schattig?!

De koelkastmagneet heeft weer een nieuwe afbeelding gekregen: een waar hutspotrecept. Stuur je ons een bericht als je de hutspot klaar hebt?

Steven van “Uit de Kunst” heeft afgelopen jaar hard aan de haringschaaltjes gewerkt. Deze verkopen we graag weer op het Servicepunt. Om er een mooi setje van te maken heeft hij er een uischaaltje bij gemaakt. Ze zien er prachtig uit Steven!

Last maar zeker nog least: we verkopen nieuwe truien! Deze keer hebben we gekozen voor een rode sweater met een gigantische haring erop.

Meer over ons Servicepunt vind je hier.