Alle orkesten K&G bij 3 Oktoberviering 2018

Alle orkesten K&G bij 3 Oktoberviering 2018

Alle orkesten van K&G doen de komende viering van het Leidens Ontzet weer mee. Ook de Show- and Marchingband is van de partij. Dat hebben de besturen van K&G en de 3 October Vereeniging vandaag laten weten. Na enkele goede en constructieve gesprekken tussen de besturen is het wederzijdse vertrouwen hersteld. De Show- and Marchingband zal wederom deelnemen aan de Pleintaptoe, de Taptoe en de Grote Optocht.

'Direct na Leidens Ontzet 2017 zijn we met elkaar gaan praten. Ik ben blij dat we snel resultaat hebben kunnen boeken', vertelt onze voorzitter Michiel Zonnevylle.

'We hebben het uitgepraat en dat betekent dat K&G komend jaar weer met alle grote Leidse orkesten mee doet met de viering van Leidens Ontzet. Met de Show- and Marchingband erbij is het feest weer compleet!’ Voorzitter Foort van Oosten van K&G is eveneens blij met de hernieuwde samenwerking: 'Ik vind het fijn dat K&G in de gesprekken met de 3 October Vereeniging heeft kunnen laten zien een professionele organisatie te zijn. Onze orkesten treden overal in het land en ver daarbuiten op. Maar het meest bijzonder vinden we het om mee te doen aan de 3 oktoberviering. Met wederzijds vertrouwen en nieuwe afspraken gaan we de komende viering met plezier zorgen voor prachtige optredens.'

Naast de Show- and Marchingband is K&G te zien en te horen met twee andere orkesten. Jong K&G doet als altijd mee met de Pleintaptoe, de Taptoe op 2 oktober en met de Grote Optocht op 3 oktober. K&G3 verzorgt weer als vanouds de muzikale begeleiding bij de Minikoraal en de Pleintaptoe.

Meer nieuws Naar het nieuwsoverzicht