3 October 450 Jaar special

Prijswinnaars Rood-wit wedstrijd de komende tijd bekendgemaakt

Prijswinnaars Rood-wit wedstrijd de komende tijd bekendgemaakt
18
okt. 2020
Leiden heeft Leidens Ontzet niet ongemerkt voorbij laten gaan! Overal zijn huizen en straten rood-wit versierd, wijken hebben kinderspelen georganiseerd en onze mailbox is overstroomd met foto's van rood-wit verklede thuis-feestvierders.

Het thema van dit jaar was “Samen thuis, samen uit”. We herdachten Leidens Ontzet volgens de geldende coronamaatregelen. Anders dan anders. Maar getuige alle foto’s die we hebben binnengekregen, is er flink plezier gemaakt!

Onze commissarissen hebben de hele stad doorgereden. Overal gebeurde wel wat. Op de fiets en met de Rijdende Geus hebben we heel leuke dingen gezien. Van een reveille bij de Lorentzhof, via een kindercircus in de Bockhorst tot aan een rijkversierde woning op het Waardeiland.

Wij gaan het de komende weken een beetje spannend maken. Ieder weekend zullen we bekend maken wie prijswinnaars zijn in de rood-witwedstrijd…
En er zijn prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door onze partners:

* Eén Leids pakket is al uitgereikt als een eerste prijs voor de straat die het meest rood-wit had uitgepakt: de Spieghelstraat.

Houd dus de komende weken onze website en social media in de gaten en kijk of jij één van de mooie prijzen hebt gewonnen!