3 October 450 Jaar special

Rood-wit wedstrijd in nieuw jasje

Rood-wit wedstrijd in nieuw jasje
24
sep. 2019
Na 10 succesvolle jaren, met de meest mooie rood-witte outfits, wordt de rood-wit wedstrijd dit jaar in een ander jasje gestoken.

Ook dit jaar ontbreekt de rood-wit wedstrijd natuurlijk niet bij de viering van Leidens Ontzet. Dit jaar trekken we het breder en groter. Waar je voorgaande jaren door onze oplettende jury en fotograaf gespot moest worden tijdens de Grote Optocht, kun je dit jaar zélf het initiatief nemen! 

Denk je dat jij de mooiste rood-wit outfit hebt en wil je kans maken op één van onze mooie prijzen? 

Stuur dan voor 5 oktober 2019 je foto in. Dit kan via Facebook, Instagram of via de mail (secretariaat@3october.nl). Deel je jouw foto via social media? Gebruik dan de hashtag #roodwit2019

Op 6 oktober delen we de leukste foto’s op onze social media en dan is Leiden weer aan zet. De winnaars worden namelijk bepaald door het aantal likes én door het oordeel van een vakkundige 3 oktoberjury.  Dus wil jij kans maken op kaartjes voor de Efteling, een fotoshoot in de stijl van Rembrandt of een lunchbon voor Koetshuis de Burcht? Kleed je roder en witter aan dan ooit tevoren en doe mee met de Rood-wit wedstrijd 2019.