3 October 450 Jaar special

Rood-witste Leidenaren én Leidse straten maken kans op ontzettend mooie prijzen

Rood-witste Leidenaren én Leidse straten maken kans op ontzettend mooie prijzen
27
sep. 2020
Nu we helaas steeds meer thuis komen te zitten op 3 oktober, is het des te belangrijker om onszelf en onze straten te hullen in rood-wit! De rood-wit-wedstrijd gaat onvermoeid door en we hopen dat Leiden op 3 oktober helemaal rood-wit kleurt.

Vorig jaar hebben de winnaars kunnen genieten van een dagje Efteling, een fotoshoot in Rembrandt-stijl en een heerlijke lunch. En ook dit jaar hebben wij een aantal mooie prijzen weg te geven! Onder andere een mooie rondvaart door de stad van de Leidse Rederij, 2 dagkaarten van de NS om lekker een dagje te kunnen treinen door Nederland, een diner bij De Pizzabakkers (Herenstraat), een uniek Leids prijzenpakket aangeboden door Het Leids Winkeltje (met veel Leids lekkers!) en verschillende boekenpakketten van Leidse boekwinkels. Hul jezelf en je straat dus in rood-wit en maak kans op een van deze mooie prijzen!

Meedoen
Wil je meedoen? Mail dan uiterlijk 3 oktober een foto van jouw mooie rood-witte outfit naar pr@3october.nl
Doe je mee voor de straatprijs? Mail dan voor 2 oktober 15:00 uur de naam van je straat en de naam en het telefoonnummer van de bijbehorende contactpersoon naar pr@3october.nl

Bekendmaking winnaars
Op 3 oktober wordt ‘s middags de winnaar van de straatprijs bekendgemaakt! De winnaars van de persoonlijke prijzen worden na 3 oktober bekendgemaakt via de Facebook & Instagram van de 3 October Vereeniging.