3 October 450 Jaar special

Uniek collectors item: de Spaarrrpot

Uniek collectors item: de Spaarrrpot
06
sep. 2023
Blaas een goede traditie nieuw leven in. Begin na komende viering op 4 oktober direct met sparen voor 2024: het 450-jarig jubileum van 3 oktober!
Sparen was nog nooit zo leuk als met deze Spaarrrpot: een unieke miniatuur van De Waag, waar de Haring & Wittebrood wordt uitgereikt.

Met jouw aanschaf help je 3 oktober ook onvergetelijk te maken voor anderen! Van elke verkochte Spaarrrpot stellen de 3 October Vereeniging & Rabobank tenminste € 4,- beschikbaar om de festiviteiten in 2024 inclusiever en breder toegankelijk te maken. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Leidenaars en Leidenaartjes met een kleine beurs, zodat ook zij aan de 3 oktoberviering kunnen deelnemen. Rabobank is lokaal betrokken en zet zich in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen en (financieel) zelfstandig is.

De Spaarrrpot is vanaf 21 september 2023 tijdens de Inschrijving Haring & Wittebrood beschikbaar en daarna bij de 3 Octoberkramen en het 3 October Servicepunt. Geen gelegenheid om de stad in te gaan? De Spaarrrpot is ook à €22,95 te bestellen via www.3october.shop

Prijs leden: € 15,74
Prijs niet-leden: € 19,74