Algemene Ledenvergadering

1 oktober

date_range 1 oktober

access_time20:00 tot 22:30

placeGarenmarktplein

Het liefst hadden we de Algemene Ledenvergadering in mei georganiseerd. Vanwege de maatregelen om het coronavirus in te dammen ging dat helaas niet. We zijn blij dat we in gesprek kunnen met onze leden over de Vereeniging op 1 oktober aanstaande op het Garenmarktplein.

Algemene Ledenvergadering
In gesprek over de 3 October Vereeniging en Leidens Ontzet

Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt plek op de Garenmarkt. Zorg dus dat je je op tijd aanmeldt voor de Algemene Ledenvergadering. We starten om 20.00 uur en om deel te kunnen nemen, moet je aanmelding vóór 28 september binnen zijn. Je kunt je aanmelden via de app of website. 


Inschrijven   
Alleen leden kunnen zich voor deze activiteit inschrijven via de app en op de website vanaf 10 september 09:00 uur tot en met 28 september 21:00 uur.  De inschrijflink is op 10 september beschikbaar in de app & op de site. Bekijk de 'veelgestelde vragen' voor meer informatie over hoe je je kunt inschrijven. 


De 3 October Vereeniging houdt zich aan de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Dat betekent dat we verwachten dat je thuis blijft wanneer je corona-achtige verschijnselen hebt en dat iedere aanwezige een gezondheidsverklaring dient in te vullen. 


 • Hoe schrijf ik me in? add

  De inschrijving is geopend van 10 september, 9.00 uur, tot en met 13 september 21.00 uur. Voor de ALV (alleen voor de ALV) kun je je tot  28 september 21.00 uur. Inschrijven kan via onze website of via de (gratis) 3 oktober-app.  Download de app via de App Store of Google Playstore. Voer je lidnummer, e-mailadres, telefoonnummer en postcode in en schrijf je in.  Na je inschrijving ontvang je een PDF-bestand van je ticket als bijlage. Het ticket kan je openen in je mail en laten scannen bij de ingang van de activiteit.

 • Tot wanneer kan ik me inschrijven? add

  Alleen leden van de 3 October Vereeniging kunnen zich inschrijven voor activiteiten. Wil je de ALV bijwonen? Zorg dan dat je je aanmeldt vóór 28 september. Wil je de Reveille en Koraal bijwonen of je inschrijven voor Haring, Wittebrood en / of de Hutspotmaaltijd? De inschrijving is was opentot en met 13 september 21.00 uur en is dus inmiddels gesloten.

 • Is de Algemene Ledenvergadering ook vanuit huis bij te wonen? add

  Nee, de Algemene Ledenvergadering wordt niet via de livestream uitgezonden. 

 • Waar is mijn lidnummer te vinden? add

  In september ontvangen alle leden van de 3 October Vereeniging een brief of een mail. Daarop staat je lidnummer vermeld. Ben je de brief of mail onverhoopt kwijt? Kijk dan in de contributiefactuur die je van ons dit jaar gekregen hebt over de post of in je mail. Ook daar staat je lidnummer op. Kom je er echt niet uit? Neem dan even contact met ons op via ledenadministratie@3october.nl 

 • Hoe download ik de 3 oktober-app? add

  Download de app via de App Store of Google Playstore van je telefoon.  De app is te vinden door te zoeken op '3 oktober'. Geen mobiele telefoon? Je kunt alle informatie ook vinden op onze website. En via de site kun je je ook inschrijven. 

 • ​Hoe kan ik me inschrijven voor de Algemene Ledenvergadering? add

  Je kunt je vóór 28 september via de 3 oktober-app en de website inschrijven met je lidnummer en je - bij ons bekende - postcode. Je ontvangt
  per mail uw entreebewijs. Het entreebewijs dien je te tonen bij binnenkomst van de ALV.


 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering
 • Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering wordt mogelijk gemaakt door de Commissie Bestuur

Het bestuur is, namens onze leden, eindverantwoordelijk voor het Feest der Feesten. Eens per jaar organiseren ze een jaarvergadering waar gesproken wordt over jaarverslag en begroting. Veel bestuursleden zijn tegelijkertijd voorzitter van één van de commissies. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen samen het dagelijks bestuur.

Lees verder over de commissie en de 3 October Vereeniging
Naar het programma