3 October 450 Jaar special

Heel Leiden rood-wit

Heel Leiden rood-wit
Versierd
Verleid
Ontzet

Een viering om nooit te vergeten, een viering van iedereen. Leidens Ontzet wordt dit jaar rood-witter dan ooit. We gaan met elkaar de slingers ophangen en de stad aankleden. Leiden wordt versierd, verleid, ontzet!

Van begin september tot en met 3 oktober kleuren Leiden en omstreken rood-wit. Er is geen ontkomen aan. En zoals we 450 jaar geleden de strijd aangingen, zo doen we dat nu weer: met z’n allen. Jij doet toch ook mee?

Bovendien zijn er ontzettend mooie prijzen te winnen. Want welke straat mag zich dit bijzondere jaar op Burendag 28 september, met trots de “Rood-witte straat van Leiden 2024” noemen en wie-o-wie valt in de prijzen met zijn of haar meest versierde rood-witte outfit bij de Grote optocht op 3 oktober? Houd de website, socials en app in de gaten om te zien hoe je kunt meedoen.


Rood-witte Burendag

Win met jullie straat!

De komende jubileumeditie van 3 oktober wordt rood-witter dan ooit. We gaan met elkaar de slingers ophangen en de stad aankleden. Leiden wordt versierd, verleid, ontzet! Versier jouw straat zo rood-wit mogelijk, wees creatief en win een prijs voor de hele straat! Iedereen zal weten dat jullie de Rood-witste straat van Leiden in 2024 zijn. Aanmelden doe je uiterlijk 24 september via dit formulier:

Aanmeldformulier rood-witte straat
Je naam
Je naam
Voornaam
Achternaam