3 October 450 Jaar special

Show Armin van Buuren in ontwikkeling: steun dit project

Auteur Redactie
Datum 23 juni 2024
Dit jaar herdenken we 450 jaar 3 October en vieren we de vrijheid. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum werken Armin van Buuren, de Gemeente Leiden en de 3 October Vereeniging aan een unieke beleving, op de vooravond van 3 oktober. Voor dit plan is ook de steun van het (Leidse) bedrijfsleven hard nodig.

De happening vindt plaats op 2 oktober tussen 23:00 uur en middernacht vanaf meerdere locaties in de binnenstad. Jurgen van der Velden van de Jubileumcommissie van de 3 October Vereeniging licht toe: “We zetten in op een show op meerdere met elkaar verbonden locaties in het centrum van Leiden. Dit zorgt ervoor dat iedereen straks het gevoel heeft bij hetzelfde feest te zijn. De hele binnenstad verandert in één groot podium. De show is overal zichtbaar, hoorbaar en voelbaar.” 

Club van 100: doe je mee?
Om het project tot een groot succes te maken, wordt samenwerking gezocht met het bedrijfsleven. Bedrijven en andere organisaties kunnen aansluiten bij de Club van 100 en partner worden van dit magische evenement en heel Leiden een onvergetelijke Jubileumviering laten meebeleven. Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij te dragen aan dit onvergetelijke moment in de Leidse geschiedenis? Kijk dan hier voor meer informatie.  

Deel deze pagina