3 October 450 Jaar special

Pers

Pers
De 3 October Vereeniging helpt je graag om zo goed en effectief mogelijk verslag te doen van Leidens Ontzet.

Contactpersoon

Onze bestuursleden en commissarissen zijn graag bereid mee te werken aan  een reportage of interview. Onze PR-commissaris Femke Eisma is eerste contactpersoon en kan met je meedenken. Zij is bereikbaar per mail of via 06-10457335.

Beeldmateriaal jubileum

Organisaties kunnen met ons beeldmerk activiteiten tijdens het jubileum herkenbaar communiceren. Dit is hier te downloaden:

Persbeleid

Op tal van plekken op 2 en 3 oktober kun je verslag doen van de viering en herdenking van het Leidens Ontzet. Tegelijkertijd is de veiligheid en een goed verloop van de viering voor ons de hoogste prioriteit.

Daarom werken bij veel onze evenementen met een persbeleid: alleen pers met een perskaart van de 3 October Vereeniging mag dan verslag doen van het evenement. 

Dat betekent dus dat je alleen met een perskaart van de Vereeniging een evenement kan betreden om er verslag te doen. Een reguliere perskaart geeft geen toegang tot een evenement: enkel de perskaarten van de Vereeniging zijn geldig.

We hebben beperkt ruimte voor een klein aantal media die verslag doen van het evenement. Die keuze maken we in verband met het bijzondere karakter van de viering en de veiligheid.

Perskaarten zijn beperkt beschikbaar en kunnen vooraf per mail aangevraagd worden bij Femke Eisma, femkeeisma@3october.nl. In september wordt bekendgemaakt voor welke evenementen een perskaart nodig is.

Na afloop van evenementen is fotomateriaal op te vragen bij de 3 October Vereeniging, dat onder vermelding van de juiste fotocredits gebruikt kan worden.