Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe download ik de 3 oktober-app?

Download de app via de App Store of Google Playstore van je telefoon.  De app is te vinden door te zoeken op ‘3 oktober’. Geen mobiele telefoon? Je kunt alle informatie ook vinden op onze website. En via de site kun je je ook inschrijven. 

Waar is mijn lidnummer te vinden?

In september hebben alle leden van de 3 October Vereeniging een brief ontvangen. Daarop staat je lidnummer vermeld.
Ben je de brief onverhoopt kwijt? Kijk dan in de contributiefactuur die je van ons eerder dit jaar gekregen  Ook daar staat je lidnummer op. Kom je er echt niet uit? Neem dan even contact met ons op via ledenadministratie@3october.nl

Hoeveel Haring en Wittebrood krijg ik per lidmaatschap?

Per lidmaatschap krijg je twee verpakte schoongemaakte haringen en een wittebrood, genaamd het Geusje. Een duolid krijgt 4 haringen en 2 Geusjes. Een familielidmaatschap krijgt 8 haringen en 4 Geusjes. 

Zijn er boekjes waarin alle koraalliederen staan?

Jazeker, in de koraalbundel. Die is te koop bij de Rijdende Geus en bij de 3 October-kramen.

Hoe kan ik lid worden van de 3 October Vereeniging?

Vanaf minimaal € 7,50 euro per jaar (dit is nog geen 15 eurocent per week) ben je al lid van de 3 October Vereeniging. Iedereen die voor 8 september lid wordt van de 3 October Vereeniging kan zich voor de activiteiten inschrijven. Lid worden kan via https://3october.nl/word-lid

Is de historische lezing ook op schrift te verkrijgen?

Bij de lezing verschijnt een uitgave van Primavera Pers met de tekst van de lezing. Ook van eerdere lezingen zijn nog exemplaren verkrijgbaar. Deze zijn schriftelijk te bestellen bij het secretariaat.

Kan ik de Herdenkingsdienst bijwonen?

Vanwege de coronamaatregelen kan een beperkter aantal mensen welkom onze Herdenkingsdienst bijwonen in de Pieterskerk. Weest er vroeg bij, want vol=vol. We zenden de dienst uit via onze 3 October Ontzettend Livestream. Vanuit huis kun je de Herdenkingsdienst dus gelukkig ook volgen!