3 October 450 Jaar special

Gezocht: talent voor musical De Nieuwe Geuzen

Auteur Redactie
Datum 12 februari 2024
De Nieuwe Geuzen, dé musicalsensatie die in de maak is voor de Jubileumviering 2024, zoekt gepassioneerde en creatieve zielen om samen geschiedenis te schrijven op het podium. De Nieuwe Geuzen vertelt het verhaal van moedige rebellen die vechten voor vrijheid en rechtvaardigheid. Een avontuur met muziek, dans en emotie. Dus ken jij mensen met een grote liefde voor de magie van liveoptredens, dan komt de Jubileumcommissie graag in contact. Of je nu een regisseur, muzikant, tekstschrijver of decorbouwer kent of bent, er is plek voor iedereen met een creatieve vonk! Talenten van alle achtergronden, leeftijden en ervaringsniveaus zijn welkom.

Help mee aan het spektakel van het jaar! De Nieuwe Geuzen hebben jouw hulp nodig!

Ben jij klaar om de spotlights te laten schijnen op een onvergetelijk muzikaal avontuur? De Nieuwe Geuzen, dé musical sensatie in de maak, zoekt gepassioneerde en creatieve zielen om samen geschiedenis te schrijven op het podium. De Nieuwe Geuzen vertelt het verhaal van moedige rebellen die vechten voor vrijheid en rechtvaardigheid. Een episch avontuur doordrenkt met muziek, dans en emotie. Als lid van ons team ben jij mede-architect van dit onvergetelijke spektakel!

Waarom jij deel moet uitmaken van ons team

  • Passie voor Theater: Als jij een liefde hebt voor het podium, de schijnwerpers en de magie van live optredens, dan ben jij precies wat we zoeken!
  • Creativiteit: Of je nu een ervaren regisseur, een getalenteerde muzikant, een briljante tekstschrijver of een enthousiaste decorbouwer bent, we hebben plek voor iedereen met een creatieve vonk!
  • Samenwerking: De Nieuwe Geuzen omarmt teamwork. Samen bouwen we aan een productie die harten zal veroveren en de geschiedenis tot leven zal brengen.
  • Diversiteit: We verwelkomen talenten van alle achtergronden, leeftijden en ervaringsniveaus. Iedereen heeft iets unieks te bieden en draagt bij aan de magie van De Nieuwe Geuzen.

Zo kan jij helpen

  • Achter de schermen: Ontplooi je creatieve vleugels in de productiecrew! Kostuumontwerpers, belichtingsexperts, decorbouwers – jullie inbreng is cruciaal!
  • Promotie: Help ons het woord te verspreiden! Deel ons verhaal op sociale media, in je netwerk en onder vrienden. Een groter publiek betekent een grotere impact!
  • Audities: Grijp je kans en laat ons zien wat je in huis hebt! We zoeken talenten voor zowel hoofdrollen als ensemble. Hier lees je alles over de audities van de 3 October Vereniging en Jeugdtheaterschool Leiden

Doe mee aan dit unieke avontuur en laat je stempel drukken op De Nieuwe Geuzen!

Samen maken we magie, creëren we geschiedenis en laten we het publiek versteld staan. Word deel van ons team en maak van De Nieuwe Geuzen een triomfantelijk succes! Mocht jij nou niet degene zijn die zich geroepen voelt, wees dan vrij om vrienden en kennissen uit te nodigen!

Voor meer informatie en om je aan te melden, mail naar musical@3october.nl

Laat de magie beginnen!

Deel deze pagina