3 October 450 Jaar special

Aanmelden scholen Minikoraal 2024

Datum: Dinsdag 1 oktober 2024
Locatie: Garenmarktplein, Leiden 
Tijd: 12.45 uur – 14.00 uur 

Geachte directie,
Dinsdag 1 oktober aanstaande organiseert de 3 October Vereeniging Leiden voor de 32ste keer de Minikoraal. Het grote zangfestijn voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 uit het basis- en speciaal basisonderwijs is een onderdeel van de festiviteiten rond de viering van het ontzet van Leiden in 1574.
Om ons goed voor te bereiden willen we u uitnodigen om uw school en uw leerlingen aan te melden. De deadline voor het aanmelden is vrijdag 17 mei 2024.

Mocht u dit jaar niet mee willen doen, stuur ons dan een e-mail.  Aangemelde scholen krijgen van ons half september bericht welke plek zij toebedeeld hebben gekregen op de tribune of stoelen. Wij delen de plaatsen zo nauwkeurig mogelijk in. Wij kijken hierbij ook naar de plaats die u in het verleden aangewezen heeft gekregen. De namen van de scholen worden op de tribune en stoelen vermeld. Op deze manier kunnen de kinderen per school met elkaar zingen en voor de begeleidende leerkrachten en begeleiders is het overzichtelijk.

Voor de leerkrachten en begeleiders van de leerlingen zijn er polsbandjes die gedragen moeten worden. Door de beperkte ruimte kan er per 8 leerlingen 1 begeleider mee. Alleen leerlingen en hun begeleiders hebben toegang tot het evenement. Bij aanmelding geeft u het juiste aantal kinderen, leerkrachten en begeleiders door.

Mocht u vragen hebben dan kunt u een  e-mail sturen aan minikoraal@3october.nl
Met vriendelijke groet,
Diony Breedveld,  Marc Montagne, Lizette Noyon, Esther de Boer-Bik, Martine Kortmann

Aanmeldformulier Minikoraal 2024

Aanmeldformulier Minikoraal 2024

Dit jaar doen wij graag mee met de Minikoraal op dinsdag 1 oktober 2024
Onze school komt voor het eerst naar de Minikoraal
Contactpersoon
Contactpersoon
Voornaam
Achternaam
Contactpersoon tijdens Minikoraal
Contactpersoon tijdens Minikoraal
Voornaam
Achternaam
Onze school doet graag mee met:
Wij komen naar het Garenmarktplein: